If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей да му се невиди , гепиха ми задната емблема... Знам че предната се сваля/изпитал съм го и това/, ама задната май е метална основа. Може ли да се преправи нещо или нова ключалка/комплект/
Ако го хванеш бий го докато дойда и аз да го съветвам.
Като цяло се продава цялата ключалка - 65 лв цена преди 6 месеца.
Само капачка емблема не се продава . И аз съм без емблема отзад
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
мен ме е страх да си сложа.., щото ако изпитам още веднъж тоя ужас, вече направо някой ще си го отнесе, и ако съм сложил нови, оле мале...
и аз бях пуснал тема като ми я зулиха, 2 седмици гледах на криво, след 3 месеца ми взеха и предната
‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Две деца от Люлин ми свиха и двете. Вечерта се похвалили в "кафето", а на сутринта ми ги върнаха вкъщи. това беше докато все още имах кола. К`во се оплаквате неразбирам - сега на мен ми останаха само емблемите .
Като гледам какво търсене има - разменям ги срещу два предни радиатора може и колекторни тръби http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=625779.
Да ама съм на 500км от този италианец. Прати ми една с наложен платеж.
Две деца от Люлин ми свиха и двете. Вечерта се похвалили в "кафето", а на сутринта ми ги върнаха вкъщи. това беше докато все още имах кола. К`во се оплаквате неразбирам - сега на мен ми останаха само емблемите .
Като гледам какво търсене има - разменям ги срещу два предни радиатора може и колекторни тръби http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=625779.
Преди месец при Италиянеца имаше по 5 лв.
Деца ли? А бе ако е такива ми направат тоя номер,ше си имат брат4ета!
Да ама съм на 500км от този италианец. Прати ми една с наложен платеж. [/quote]
за 5лв са от модела "златни" -т.е, почти само месинговата плочка
...
ако искаш истински хубави емблеми, цаката е нови оригинални от магазина
....
парите са много, но кефа си е кеф
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Днес случайно попаднах на една бройка задна ключалка с емблема, отлична на вид, за 30 лв.
Магазинът е на ЕТ "Захари Зарков", има му координатите в общия раздел, темата с телефони/адреси.
Comment